power cut

Hej allihop, nu har det varit lite mycket här ett tag. För er som inte vet så är jag ute och reser igen…och just nu är jag tillbaka i Port Elisabeth! Sjukt kul att träffa alla som jag har saknat så mycket. Samtidigt som det känns konstigt att det bor någon annan i mitt rum..! Blandade känslor helt enkelt.

Just nu finns det ingen ström i stora delar av PE, så jag hör av mig och berättar mer när det har ordnat sig helt enkelt. Hoppas allt är bra med er! kram, m.

Annonser
Det här inlägget postades i South Africa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s